«

»

jun 25

Vänliga sponsorer räddar föreställningen

Vi har länge försökt att göra våra föreställningar än mer tillgängliga för alla tänkbara människor. Det är en del av den kulturella gärning som vi vill göra för att få så många som möjligt att ta till sig av det kulturella Sverige, för det händer omkring dem hela tiden på olika sätt och vis. Cirkusen är ett återkommande inslag i det vi sysslar med, men det innebär också mycket kostnader kring evenemanget och tyvärr har vi en begränsad budget, vilket betyder att våra besökare inte har fått suttit på de bekvämaste av sätt. Det är ganska synd med tanke på att det obekväma lätt då kan vara ett störningsmoment i det kulturella uttryck som man försöker att ta till sig.

soffor

Lyckligtvis så finns det de företag i Sverige som faktiskt värnar om att kulturen faktiskt kan få leva kvar. Från att ha varit hårda plaststolar har vi nu hittat en svart soffa i ett större antal som kommer att fungera som sittplatser till våra gäster. Det är Trademax, möbelimportören, som ligger bakom att detta överhuvudtaget är möjligt och vi är mycket tacksamma över att de har visat oss den vänligheten de har gjort. Sofforna är dessutom väldigt bekväma, så nu hoppas vi på att människorna som kommer för att se på våra föreställningar helt och hållet kan insupa all den kulturella atmosfär som våra utövare skapar och njuta av en komfortabel sittplats. Om ni skulle vara intresserade av att själva köpa en av dessa soffor som vi använder oss av så kan ni hitta den här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>