«

»

apr 12

Lokal för repetitioner hittad

När det gäller cirkus, teater och mycket annan kultur så kan golv vara betydligt viktigare än du kanske tror. Ett bra och jämnt golv är viktigt för att en föreställning ska kunna löpa problemfritt. Naturligtvis beroende på hur pass fysisk föreställningen är: ju mer fysisk, desto viktigare är ett bra golv. Nu så är det ju så att vi använder oss av en mängd lika lokaler och således inte alltid kan bestämma själva var vi ska uppträda. Oftast fungerar det bra, men då och då kan vi stöta på problem som vi sedan försöker lösa på olika sätt. Men nu kommer vi att få en övningslokal där vi garanterat vet att golvet håller hög klass. Möjligen kommer vi också i framtiden att använda den till olika föreställningar; det vet vi inte ännu. Den kommer i så fall att behöva fräschas upp lite mer. För oss duger den bra, men vår publik förtjänar ännu bättre!

Ett kanonfint garage!

Det rör sig om en av våra medlemmar som har ett garage modell större. Golvet i garaget i fråga, ett betonggolv har inte varit det allra bästa. Ägaren hittade dock riktiga proffs på att slipa ojämna betonggolv. Det var inte helt billigt, så vi var flera stycken som tillsammans betalade kalaset. Slipningen gjorde att golvet blev som nytt. Eller till och med bättre än nytt. Golvet polerades så att det blev riktigt vackert samtidigt som det gör hela garaget ljusare. Vi rekommenderar verkligen Ocab, klicka på denna länk för att komma till Ocabs hemsida! Från att ha varit ett vanligt tråkigt garagegolv så förvandlades det till, tjat, ett riktigt golv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>