Kontakta oss

Vi är alltid öppna för nya idéer och tankar när det gäller kultur och kulturella uttryck. Faktum är att vi inte avfärdar någon, kulturen finns inom oss alla och skapas av varje enskild individ, något som vi alla är kapabla till. Det handlar om att finna sig själv i sin egen roll och hitta sitt sätt att förmedla ens egna budskap och intryck av det man upplever. De kulturella yttringarna är lika många som det finns människor i världen och vi är övertygade om att det inom varje person finns en längtan efter att bli förstådd eller enbart berätta om sin upplevelse på ett sätt som är mest tolkningsbart för en själv.

Det är viktigt för oss att ha denna inställning eftersom att människovärdet är helt centralt i kulturen. Man har inte rätt att ignorera någon eller deras önskemål och infallsvinklar. Därför ser vi gärna att ni kontaktar oss för att antingen bli en del i det vi arbetar med är på Luleå Cirkus- och Kulturförening eller att ni ger oss idéer om vad vi skulle kunna göra. Kanske känner ni någon konstnär som inte fått sin beskärda del av det kulturella utrymmet eller kanske så är ni en person som har förmågor och kvalitéer som är mycket ovanliga, värda att visa upp för allmänheten. Vi hjälper dessutom mycket gärna till att forma den kulturella gärning ni vill utföra för att ge det en helhet och struktur, om ni önskar.

Det bästa sättet att nå oss på är att skicka ett mail till info@luleack.se och berätta om era tankar och idéer, så tar vi kontakt med er.