«

okt 26

En torr tillvaro

Det börjar närma sig kallare tider, och det betyder att luften i Sverige går från att ha varit väldigt fuktig, till att istället bli knastertorr. Det är en miljö som förändrar väldigt mycket, speciellt när det gäller instrument. Det kanske inte är allmän känd kunskap, men luftfuktigheten gör att saker och ting sväller och kryper, vilket påverkar hela ljudupplevelsen från våra instrument. Det är knappast någon idealisk situation för oss, eftersom att det betyder att instrumenten blir oberäkneliga, och för att kunna trygga bra repetitioner och föreställningar så måste också instrumenten gå att lita på. Det vi har som mål är därför att kämpa mot denna torra luft som kommer och det ska vi göra genom luftfuktare. De är hyfsat billiga och lätta maskiner att använda, och med tanke på den trygghet som de ger så är de värda varenda krona.

Inte bara instrumenten

Det är en av anledningarna till att vi ska skaffa dessa luftfuktare – instrumenten. Men det finns en ytterligare anledning som är minst lika viktig. Det är nämligen våra anställa musiker. Det är nämligen så att många lider av det som många göra i Sverige, nämligen torr hy. På somrarna brukar detta inte vara något problem, eftersom att luftfuktigheten är så hög att hyn hålls fuktad och smidig, men det är på vintern som det blir riktigt stora problem. Vi gissar på att många av er har samma problem, och det är knappast någon överraskning om det står en och annan handkrämstub bredvid er dator. Men handkräm är bökigt och det blir lätt kladdigt på flera håll, så för att undvika detta helt och hållet så kollar vi helt enkelt på luftfuktare på nätet. Genom dessa apparater så slipper våra musiker kladdet och såriga händer, och kan mest bara spela på som vanligt. Med andra ord är det en närmast livsviktig investering.

skönt med fukt

skönt med fukt

Vi tänkte köpa våra luftfuktare från bygghemma.se. Det är ju en stor och känd sida som många handlar på, och är det något som vi vill vara säkra på så är det kvalité. Det är ju dumt att chansa på någon mindre sida att handla ifrån eftersom det inte finns samma pålitlighet som det gör på Bygghemma. Dessutom är det ju så att de har riktigt bra leveransvillkor, vilket betyder att det går både snabbt och smärtfritt att få hem produkterna. Så förhoppningsvis kan de leverera precis lika bra som vanligt när vi snart skickar in vår beställning på luftfuktare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>